Vores formål

Logo_72dpi     

 

  Vi samler på glade og tilfredse kunder. 

BS Multiservice har som formål at levere service til kunder og hjælpe dem fuldt ud med alle opgaver inden for: Hus & have, klipning af hæk, græsslåning, snerydning og diverse småopgaver, rengøringsservice, ejendomsservice, vinduespolering, renoveringsarbejde af forskellig slags, gulvlægning, opsætning og reparation af vinduer og døre, opsætning og reparation af køkkener, nedrivning og opsætning af hegn, fældning af mindre træer, forskellige maleropgaver, oliebehandling af vinduer, døre og andet træværk.

Vores produkt er glade og tilfredse kunder, som anbefaler os til andre.

Kontakt os på mobil: 2088 7013 og e-mail: bsmultiservice@gmail.com

Ønsker du et konkret og uforpligtende tilbud, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.